Bewoners profiel

Er wonen veel mensen in de Boomstede met een interessante hobby, sport of werk. Regelmatig willen wij een nieuwe bewoner profieleren. Als u ook wilt laten zien wat voor leuke dingen u doet neem dan contact met ons op, of draag een interesaante buur of familielid voor.

Willem waerts

Boswachter Boswachter

Airbrushing

Boswachter Boswachter

Fantasie-dieren

Boswachter

maliën-ringetjes

Hallo, mijn naam is Willem Waerts en ik woon sinds november 2011 in Boomstede. Geboren in Curaçao, ben ik via Groningen, Leeuwarden en Zaandam uiteindelijk hier beland, omdat mijn vriendin hier een huis had. In dit huis heb ik nu de zolderkamer omgedoopt tot knutselparadijs.

Ik heb een groot aantal, zeer uiteenlopende hobbies en het leek me een leuke manier om iets van mijn werk te laten zien via deze website. Ik houd erg veel van dieren, en ben ook zeer geïnteresseerd in de anatomie van dieren. Vandaar het ontstaan van één van mijn hobbies: het prepareren (skeletteren) van verschillende diersoorten. Ook maak ik van delen van skeletten fantasie-dieren, die soms gebaseerd zijn op een van mijn andere hobby’s: het verzamelen van robots.

Verder ben ik actief in airbrushing en maak ik allerlei afbeeldingen, zowel op papier en doek, als ook op andere ondergronden, zoals hout, metaal of plastic. Op verzoek maak ik af en toe een airbrush voor iemand anders, zo ben ik recent gevraagd de tank van een motor van een airbrush te voorzien.

Ook maak ik sieraden, zowel van zilver als ook van maliën-ringetjes. Enige foto’s van mijn werk zijn hieronder te zien. Binnenkort is mijn website www.heenenweerwolf.com actief en kunnen daar meer voorbeelden van alles waar ik mee bezig houdt gevonden worden.

Activiteiten in de Boomstede

De wijkcommissie had het idee om ook gezellige dingen te organiseren voor de wijk. Hier hebben we uiteraard mensen voor nodig om dit te regelen, neem contact met ons op als u interesse heeft om sociale activiteiten te regelen in de buurt. Bijvoorbeeld iets verzinnen voor de Douwe Egberts Burendag, een buurt picknick of iets gezelligs in het park voor de kinderen.

profielen